Informatie extra geldprijzen op 1 januari 2018

Informatie voor winnaars van de extra geldprijzen 1 januari 2018

Hieronder vindt u meer informatie over de SuperPostcodeprijs van 3x € 1 miljoen en de 25x Buurt-Tonnen die bekend worden gemaakt op 1 januari 2018.

Hoe weet u of u tot een van de winnaars van de SuperPostcodeprijs van € 1 miljoen behoort?
Op maandag 1 januari worden 3 winnende postcodes van € 1 miljoen bekendgemaakt op Facebook (LIVE) en in RTL Boulevard. Onze ambassadeurs reizen door het land om de winnaars van deze geldprijs persoonlijk te feliciteren. De winnende postcodes zijn ook te vinden op onze website.

Hoe werkt het met de verdeling van de SuperPostcodeprijs van € 1 miljoen?
De 3 SuperPostcodeprijzen van € 1 miljoen worden verdeeld onder de deelnemers die meespelen met loten in de winnende postcode. De hoogte van het gewonnen bedrag hangt af van het aantal deelnemers en het aantal loten dat meespeelt in deze postcode.

Hoe weet u of u tot een van de winnaars van 25 Buurt-Tonnen behoort?
De 25 winnende postcodes van de Buurt-Ton worden gedurende maandag 1 januari bekendgemaakt via onze Facebookpagina, postcodeloterij.nl en in Koffietijd, 5 Uur live en RTL Boulevard.

Hoe werkt de verdeling van de Buurt-Ton?
De Buurt-Ton van € 100.000,- wordt verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met loten in de winnende postcode. De verdeling gebeurt op basis van het aantal meespelende loten in de postcode. Het exacte bedrag dat door de deelnemers gewonnen wordt, wordt binnen drie weken per brief bekendgemaakt.

Hoe weten deelnemers of ze meespelen in de winnende postcode?
Mensen die vermoeden dat zij ook tot de winnaars behoren, kunnen het beste op hun bankafschrift nakijken of de Postcode Loterij de inleg voor de decembertrekking heeft geïncasseerd voor het lot met de winnende postcode. Als er via iDEAL is betaald, staat in de bevestigingsbrief of e-mail het lotnummer van de postcode waarmee meegespeeld is.

Wanneer worden de geldbedragen uitgekeerd aan de winnaars?
Iedereen die wint, krijgt het gewonnen bedrag, minus wettelijke kansspelbelasting, binnen een paar weken op zijn/haar rekening gestort. Bij geldprijzen boven de € 449,- wordt de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting ingehouden. Dit zal uiterlijk eind januari zijn.

Meer informatie
Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u vanaf 2 januari contact opnemen met onze Ledenservice (0900-300 1500, normaal tarief, maandag-vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur).

Volg ons op social media:

TwitterFacebookInstagramYouTube

  • Speel Bewust.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10233 d.d. 23/12/2016.
  • De maandelijkse trekking van de Nationale Postcode Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 8e van de volgende maand (bijv.: de trekking van januari 2018 vindt plaats op 7 februari 2018). De 13e trekking vindt plaats op 6 juli 2018, de 14e trekking op 28 december 2018 en de decembertrekking op 1 januari 2019. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 8e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.