Informatie voor PostcodeKanjer winnaars op 1 januari 2017

Hieronder vindt u meer informatie voor de PostcodeKanjer winnaars van € 49,9 miljoen.

Hoe weet u of u tot een van de PostcodeKanjer winnaars van € 49,9 miljoen behoort?
Op zondag 1 januari wordt de winnende postcode van de PostcodeKanjer van € 49,9 miljoen bekendgemaakt tijdens een speciale uitzending van RTL Boulevard. Deze uitzending begint om 21:30 uur op RTL 4.

Hoe wordt de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen verdeeld onder de winnaars?
Alle mensen die deelnemer zijn van de Postcode Loterij en de eerste 4 winnende cijfers en de daarbij horende 2 winnende letters (= postcode) in hun lotnummer hebben, verdelen met elkaar 24,95 miljoen euro. De deelnemers die de eerste 4 winnende cijfers (= wijkcode) in hun lotnummer hebben, verdelen met elkaar de andere 24,95 miljoen euro. Deelnemers die winnen met hun postcode, delen niet nog een keer mee in de wijkprijs.

Wat zijn Kanjerpunten en hoe verkrijg je die?
Kanjerpunten zijn spaarpunten. Elke deelnemer die meespeelt met de Postcode Loterij, krijgt automatisch per meegespeelde trekking 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Elk jaar, in januari, begint iedere deelnemer op nul met het sparen van Kanjerpunten. Voor de trekking van de PostcodeKanjer hebben deelnemers maximaal 140 Kanjerpunten per lot kunnen sparen (12 maandelijkse trekkingen + 2 extra trekkingen van juni en december = 140). Kortom, hoe langer een lot meespeelt gedurende een jaar, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter een aandeel in de prijs.

Wanneer weten de winnaars uit de wijk welk bedrag zij hebben gewonnen?
Winnaars die met hun wijkcode hebben gewonnen, horen op het Kanjerfeest dat georganiseerd wordt in de winnende wijk door de Postcode Loterij op vrijdag 6 januari, welk bedrag er per lot (met maximaal aantal Kanjerpunten) wordt uitgekeerd.

Na het Kanjerfeest zal dit ook op deze website staan. Als wijkwinnaars specifieke vragen hebben kunnen zij vanaf zaterdag 7 januari bellen met onze afdeling Ledenservice (0900-300 1500, 50 cent per gesprek, maandag-vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur). Alle gecommuniceerde bedragen zijn onder voorbehoud totdat het gewonnen bedrag is overgemaakt.

De deelnemers uit de winnende postcode krijgen wel al op zondag 1 januari te horen welk bedrag zij hebben gewonnen.

Welk bedrag ontvangen de winnaars uit de winnende wijk?
Op zondag 1 januari wordt bekendgemaakt waar de PostcodeKanjer is gevallen. Op dit moment zijn we druk bezig uit te zoeken hoeveel winnaars er zijn. Dat is precies werk: we controleren alle winnaars en of veranderingen, zoals verhuizingen, allemaal goed zijn doorgevoerd. Dit alles is van invloed op de uiteindelijke verdeling. Tijdens het Kanjerfeest op vrijdag 6 januari wordt bekendgemaakt welk bedrag de winnaars in de wijk per lot (met maximaal aantal Kanjerpunten) uitgekeerd krijgen.

Hoe weten deelnemers of ze meespelen in de winnende postcode?
Mensen die vermoeden dat zij ook tot de winnaars behoren, kunnen het beste op hun bankafschrift nakijken of de Postcode Loterij de inleg voor de decembertrekking heeft geïncasseerd voor het lot met de winnende postcode. Als er via iDEAL is betaald, staat in de bevestigingsbrief of e-mail het lotnummer van de postcode waarmee meegespeeld is.

Welk bedrag ontvangen de deelnemers uit de winnende postcode van de PostcodeKanjer?
De winnaars uit de winnende postcode krijgen op zondag 1 januari te horen hoeveel zij winnen. Zij krijgen thuis van Caroline Tensen, Quinty Trustfull, Nicolette van Dam of Martijn Krabbé een cheque overhandigd met daarop het gewonnen bedrag.

Wanneer worden de geldbedragen uitgekeerd aan de winnaars?
Iedereen die wint, krijgt het gewonnen bedrag, minus 29% kansspelbelasting, binnen een paar weken op zijn/haar rekening gestort. Dit zal uiterlijk eind januari zijn.

Komt er ook een Kanjerfeest?
Op vrijdag 6 januari organiseren we een groot Kanjerfeest in de winnende wijk van de PostcodeKanjer van € 49,9 miljoen. Op dit feest maken we bekend hoeveel geld de winnaars met de winnende wijkcode per lot ontvangen. Artiesten die optreden op het Kanjerfeest zijn: de Coronas en Gerard Joling.

Met de gemeente hebben we nog contact over de locatie. Door middel van flyeracties en posters in de wijk en via een bericht op deze website informeren we de wijkbewoners de komende dagen over de locatie en het tijdstip van het Kanjerfeest. Toegang zal gratis zijn en iedereen uit de winnende wijk is welkom.

Meer informatie
Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u vanaf 2 januari contact opnemen met onze Ledenservice (0900-300 1500, 50 cent per gesprek, maandag-vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur).

TwitterFacebook

  • Speel Bewust.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10233 d.d. 23/12/2016.
  • De Postcode Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar Privacy Statement.
  • De trekking vindt elke 7e van de maand plaats. Wijzigingen voorbehouden. Zie postcodeloterij.nl.