Informatie voor winnaars van de extra geldprijzen 1 januari 2017

Hieronder vindt u meer informatie over de 3 geldprijzen van € 1 miljoen, de 30 Buurt-Tonnen en de 20 PostcodeStraatprijzen die bekend worden gemaakt op 1 januari 2017.

Hoe weet u of u tot een van de winnaars van de geldprijs van € 1 miljoen behoort?
Op zondag 1 januari worden 3 winnende postcodes van € 1 miljoen bekendgemaakt op Facebook en in RTL Live en RTL Boulevard. Onze ambassadeurs reizen door het land om de winnaars van deze geldprijs persoonlijk te feliciteren.

Hoe werkt het met de verdeling van de geldprijs van € 1 miljoen?
De 3 geldprijzen van € 1 miljoen worden verdeeld onder de deelnemers die meespelen met de winnende postcode. De hoogte van het gewonnen bedrag hangt af van het aantal deelnemers en het aantal loten dat meespeelt in deze postcode.

Hoe weet u of u tot een van de winnaars van de Buurt-Ton behoort?
De 30 winnende postcodes van de Buurt-Ton worden gedurende zondag 1 januari bekendgemaakt via onze Facebookpagina, postcodeloterij.nl en in RTL Live en RTL Boulevard.

Hoe werkt de verdeling van de Buurt-Ton?
De Buurt-Ton van € 100.000,- wordt verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met de winnende postcode. De verdeling gebeurt op basis van het aantal meespelende loten in de postcode. Het exacte bedrag dat door de deelnemers gewonnen wordt, wordt binnen twee weken per brief bekendgemaakt.

Hoe weet u of u tot een van de winnaars van de PostcodeStraatprijs behoort?
De 20 postcodes die op 1 januari de PostcodeStraatprijs winnen worden bezocht door een team van de Nationale Postcode Loterij. Ook onze ambassadeur Gaston bezoekt een aantal winnende postcodes. De winnende postcodes zijn gedurende de dag te vinden op onze Facebookpagina, postcodeloterij.nl en in RTL Live en RTL Boulevard.

Welk bedrag wint u met de PostcodeStraatprijs?
De Straatprijs is een geldprijs van € 12.500,- per lot. Speelt u mee met de StraatprijsVerdubbelaar? Dan wint u maar liefst € 25.000,- per lot. Bovendien is per winnende postcode 1 deelnemer de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW.

Hoe weten deelnemers of ze meespelen in de winnende postcode?
Mensen die vermoeden dat zij ook tot de winnaars behoren, kunnen het beste op hun bankafschrift nakijken of de Postcode Loterij de inleg voor de decembertrekking heeft geïncasseerd voor het lot met de winnende postcode. Als er via iDEAL is betaald, staat in de bevestigingsbrief of e-mail het lotnummer van de postcode waarmee meegespeeld is.

Wanneer worden de geldbedragen uitgekeerd aan de winnaars?
Iedereen die wint, krijgt het gewonnen bedrag, minus 29% kansspelbelasting, binnen een paar weken op zijn/haar rekening gestort. Dit zal uiterlijk eind januari zijn.

Meer informatie
Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u vanaf 2 januari contact opnemen met onze Ledenservice (0900-300 1500, 50 cent per gesprek, maandag-vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur).

TwitterFacebook

  • Speel Bewust.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10233 d.d. 23/12/2016.
  • De Postcode Loterij verwerkt uw persoonsgegevens volgens haar Privacy Statement.
  • De trekking vindt elke 7e van de maand plaats. Wijzigingen voorbehouden. Zie postcodeloterij.nl.